قوانین کیوروگی

قوانين مسابقات تكواندو ، تفسيرات و توضيحات آن

 ماده 1 : هدف

هدف از تهيه وتنظيم قوانين مسابقات اداره عادلانه و روان ، و نيز كاربرد قوانين استاندارد شده دركليه امور مربوط به مسابقاتي است كه توسط فدراسيون جهاني تكواندو ، اتحاديهاي قاره اي ويا فدراسيون هاي كشوري عضو ، سازماندهي يا برگزار مي گردد .

تفسير

هدف از ماده يك اطمينان از استاندارد بودن همه مسابقات در سطح جهان است . هر مسابقه اي كه اصول زير بنايي اين قوانين در آن رعايت نگردد ، به عنوان مسابقه تكواندو پذيرفته نمي شود .

ماده 2 كاربرد

قوانين مسابقات بايد در كليه مسابقاتي كه توسط فدراسيون جهاني تكواندو ، اتحاديه هاي قاره اي و کشورهای عضو1- فدراسيون هاي عضو سازماندهي يا برگزاري مي شود ، رعايت گردد . با اين وجود هر فدراسيون كشوري عضو كه مايل به تغير بخشي از قوانين باشد ، بايد قبلا تائيديه فدراسيون جهاني تكواندو را دريافت نمايد . در صورتیکه هر یک از اتحادیه های قاره ای یا فدراسیون های عضو ، بدون دریافت تاییدیه قبلی از فدراسیون جهانی ، قوانین مسابقات را نقض نماید ، فدراسیون جهانی بنا به صلاحدید خود می تواند موارد را بررسی و مسابقات بین المللی مذکور را تایید نكرده و یا باطل نمايد . علاوه بر این ، فدراسیون جهانی می تواند تنبیهات انظباطی را در مورد اتحادیه قاره ای یا فدراسیون کشوری مربوطه اعمال نماید .

2- کمیته برگزاری مسابقاتی که توسط فدراسیون جهانی اجرا یا تایید میگردد باید به مقررات پزشکی پایبند باشد .

توضيح (1 )

قبلاً تائيد يه را در يافت نمايد : هر سازماني كه بخواهد قسمتي از قوانين موجود را تغيير دهد ، بايد تغييرات مورد نظر ودلايل آن را به فدراسيون جهاني تكواندو ارسال نمايد . تائيديه هر گونه تغييري در اين قوانين بايد يك ماه قبل از برگزاري مسابقات از فدراسيون جهاني تكواندو در يافت شده باشد . فدراسیون جهانی می تواند با تایید نماینده فنی و پس از تایید ریيس فدراسیون جهانی ، با تفسیر، قوانین را در مسابقات خود اجرا نماید .

توضيح (2 ) ( این بخش به احتمال زیاد اشتباها حذف شده است . )

طبقه بندي وزنها ، افزايش يا كاهش تعداد داوران بين المللي ، تغير محل استقرار بازرس ، منشي ، كميته پزشكي وغيره و نیز زمان مسابقه مواردي هستند ، كه مي توان پس از دريافت تاييديه از فدراسيون جهاني تكواندو در آنها تغييراتي داد . مواردي از قبيل امتيازات ، اخطارها ، امتيازات منفي و محوطه مسابقه را تحت هيچ شرايطي نمي توان تغيير داد .

ماده 3 - محوطه مسابقه

1- براي برگزاري مسابقات قهرمانی جهان سالن بايد داراي گنجايش حد اقل 3000 صندلي را داشته باشد . اندازه محوطه مسابقه بايد حد اقل 40 در 60 متر و همانگونه كه در راهنماي فني ذكر شده ، داراي تجهيزات صوتي و تصويري اطلاع رساني مناسب براي بازيكنان و تماشاچيان باشد . ارتفاع سالن از كف تا سقف بايد حد اقل 10 متر باشد . نور سالن بايد حداقل 1500 و حداكثر 1800 لوكس و از سقف به سمت محوطه مسابقه متمركز باشد . كليه تجهيزات بايد حداكثر دو روز قبل از مسابقه آماده و به تاييد نماينده فني برسد .

2- اندازه محوطه مسابقه 8 در 8 متر است . محوطه مسابقه بايد در سطحي صاف و عاري از هر گونه بر آمدگي مزاحم قرار گرفته و با تشك الاستيكي که لغزنده نباشد ، پوشانده شود . در صورت ضرورت مي توان محوطه مسابقه را بر سكويي با ارتفاع 60 سانتیمتر تا یک متر قرارداد . جهت حفظ ايمني مبارزين بايد لبه خارجي محوطه مسابقه با شيب كمتر از 30درجه به سطح اتصال يابد .

3- علامت گذاري محوطه مسابقه

3 1 - محوطه 8 در 8 متر ، محوطه مبارزه ناميده و باید به رنگ آبی باشد و خط مرزي محوطه مبارزه را خط حد نامیده و باید به رنگ قرمز یا زرد باشد . خط حدي كه در نزديكي ميز منشي و پزشك قرار دارد ، خط حد يك و باقي خطوط حد به ترتيب جهت چرخش عقربه هاي ساعت خطوط حد دو ، سه و چهار مي باشند .

( توضیح مترجم : محوطه قرمز یا زرد رنگ محوطه ایمنی و خط بیرونی آن خط حد ایمنی نام دارد . )

4- تعيين محل هاي استقرار

4 1 - محل استقرار داور

محل استقرار سر داور 50/1 متر دور تر از نقطه مركزي محوطه مسابقه نزديك به خط سوم حد است .

4 2 - محل استقرار داوران كنار

محل استقرار داور كنارشماره يك به فاصله 5/0 متر از گوشه خطوط حد يك و دو و محل استقرار داور كنار شماره دو به فاصله 5/0 متر از گوشه خطوط حد دو و سه است و محل استقرار داور كنار شماره سه به فاصله نيم متر از گوشه خطوط حد سه و چهار می باشد و محل استقرار داور كنار شماره چهار به فاصله نيم متر از گوشه خطوط حد چهار و یک قرار دارد .

در صورت استفاده از سه داور کنار ، محل استقرار داور کنار شماره یک به فاصله 5/0 متر از گوشه خطوط حد شماره یک و دو است و محل استقرار داور کنار شماره دو به فاصله 5/0 متر از وسط خط حد شماره سه و رو به مرکز محوطه مبارزه است . محل استقرار داور کنار شماره سه به فاصله 5/0 متر از گوشه خطوط حد شماره چهار و یک می باشد .

4 3 - محل استقرار منشي

محل استقرار منشي به فاصله 2 متر از خط حد ایمنی شماره يك و رو به محوطه مسابقه و نيز دو متر ازگوشه خطوط حد يك و دو مي باشد.

4 4 - محل استقرار كميته پزشكي

محل استقرار كميته پزشكي به فاصله بيش از 3 متر در سمت راست خط حد ایمنی يك است .

4 5 - محل استقرار مبارزين

محل استقرار مبارزين در دو نقطه مقابل به هم و به فاصله يك متر از مركز محوطه مسابقه و چهار متر از خط حد شماره يك مي باشد . ( مبارز قرمز رو به خط حد شماره دو و مبارز آبي رو به خط حد شماره چهار مي باشد .)

4 6 - محل استقرار كوچ ها

محل استقرار كوچ ها به فاصله يك متر از مركز خط حد ایمنی در راستاي محل استقرار هر يك از مبارزين است . كوچ ها نبايد محوطه 1 در 1 متر را كه محل استقرار آنان است ، ترك نمايند .کوچها نباید در زمان راهنمایی بازیکنان به ایستند ( به استثنای موارد درخواست بررسی ویدیویی ) و نباید محوطه 1 در 1 متر ، که محوطه کوچ است ، را ترک نمایند . در صورت نقض این قانون ، سرداور جریمه کیونگو را برای آن کوچ اعلام خواهد نمود .

4 7 - محل استقرار ميز بازرسي

براي بازرسي لوازم ايمني مبارزين بايد ميز بازرسي در نزديكي ورودي محوطه مسابقه قرار گيرد .

توضيح (1)

تشك الاستيكي : ميزان انعطاف پذيري و لغزندگی تشك بايد قبل از مسابقه توسط فدراسيون جهاني تكواندو تائيد شود .

توضيح (2)

اندازه محوطه مسابقه : براي ايمني مبارزين بايد اندازه محوطه مسابقه حداقل دو متر بيرون تر از خط حد با تشك پوشانده شود. بنابراين زمين مسابقه 12 در 12 متر يا 14 در 14 متر خواهد بود .

توضيح (3)

سكوي مسابقه : سكوي مسابقه بايد بر اساس طرح مربوطه ساخته شود .

توضيح (4)

محل استقرار سرداور و بازیکنان باید بر روی تشکهایی که رنگی متفاوت از محوطه مبارزه دارند ، مشخص شود .

توضيح (5)

رنگ : رنگ تشك بايد به گونه اي باشد كه انعكاس شديد يا خسته كننده اي براي مبارزين يا تماشاچيان نداشته باشد . رنگ بندي محوطه بايد با لوازم ايمني ، لباس مبارزين و محوطه مسابقه هم هماهنگي داشته باشد .

توضيح (6)

ميز بازرسي : در ميز بازرسي، اندازه بودن لباس و تجهيزات ايمني مبارزين و نيز تطابق آنها با استانداردهاي فدراسيون جهاني توسط بازرس كنترل ميشود . در صورتي كه تجهيزات تاييد نشوند ، از مبازردر خواست خواهد شد تا تجهيزات ايمني را تعويض نمايد .

(دستور العمل اجرايي1)

سرداور بايد براي پيشگيري از قطع بي مورد مسابقه درك كاملي از اندازه هاي محوطه مبارزه ، كاربرد آنها در داوري و نيز روش استفاده از تمام محدوده محوطه مبارزه داشته باشد .

ماده4 - مبارزين

1- صلاحيت مبارزين

1 1 - داراي مليت تيم شركت كننده باشند .

2 1 - توسط فدراسيون تكواندو كشوري عضو فدراسیون جهانی معرفي شده باشند .

3 1- داراي گواهينامه دان صادره از كوكي وان يا فدراسيون جهاني تكواندو باشد .

4 1 - دارا بودن گواهینامه جهانی ورزشکاران از فدراسیون جهانی تکواندو

  5 1 - بازیکنانی که حداکگثر 17 سال تمام داشته باشند ( 15 تا 17 سال ) مجاز به شرکت در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان می باشند و بازیکنان 12 تا 14 ساله برای مسابقات قهرمانی نونهالان جهان .

گروه سنی مسابقات المپیک جوانان بنابر تصمیم کمیته بین المللی المپیک متفاوت می باشد .

تفسير

سن مبارزين براي مسابقات قهرماني نوجوانان جهان بر اساس سال و نه تاريخ تولد مشخص مي شود . براي مثال ، اگر مسابقات در 11 ژوئن سال 2013 برگزار مي شود ، مبارزيني كه بين اول ژانويه 1996 تا 31 دسامبر1998 به دنيا آمده اند ، مجاز به شركت در مسابقات هستند.

2- لباس و تجهيزات ايمني مبارزين

2 1 - در همه مسابقاتی که در تقویم سالانه فدراسیون جهانی قرار می گیرند ، لباس بازیکنان و همه لوازم و تجهیزات مسابقات ، که البته محدود به تشک ، هوگو الکترونیکی ، سیستم بازبینی ویدیو و تجهیزات ایمنی نمی شود ، باید مورد تایید فدراسیون جهانی باشد .

2 2 - مبارزين بايد محافظ تنه ، کلاه ایمنی ، كاپ ، ساق بند ، ساعدبند ، جوراب هاي حسگر ( در صورت استفاده از هوگو الكترونيكي ) ، دستكش و لثه را قبل از ورورد به محوطه مبارزه بپوشند . کلاه ایمنی باید در زمان ورود به محوطه مسابقه زیر بازوی چپ قرار داشته باشد . قبل از شروع مسابقه و با فرمان سرداور ، کلاه ایمنی باید بر سر گذاره شود .

2 3 - كاپ ، ساق بند و ساعد بند بايد زير لباس تكواندو پوشيده شوند . مبارزين بايد تجهيزات ايمني و دستكش و لثه اي را كه توسط فدراسيون جهاني تكواندو تاييد شده جهت استفاده شخصي به همراه داشته باشند . پوشيدن هر چيز ديگر ، غير از كلاه ايمني در قسمت سر مجاز نيست . پوششهای مذهبی ( توضیح مترجم : تی شرت یقه اسکی ، روسری یا مقنعه ) که قبلا تایید شده اند باید زیر کلاه و توبوک پوشیده شوند و نباید باعث آسیب به حریف یا مانع کار او باشند .

2 4 - مشخصات لباس مسابقات ( توبوك ) ، تجهيزات ايمني و ساير تجهيزات بايد همانگونه كه اعلام شده باشد .

2 5 - كميته برگزاري مسابقات مورد تاييد فدراسيون جهاني مسئول تهيه كليه تجهيزات مورد نياز مي باشد . همانگونه كه در راهنماي فني ذكر شده ، دريافت تاييديه قبلی در مورد تعداد تجهيزات از فدراسيون جهاني الزامي است . کمیته برگزاری باید تجهیزات رایگان را بر اساس درخواست فدراسیون جهانی ، قبل و در خلال مسابقات برای استفاده بازیکنان در سالن تمرین آماده نماید .

 

( توجه این مطلب کامل نمی باشد.)


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: کیوروگی ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : 9 / 4 / 1392برچسب:, | 17:21 | نویسنده : Meshkin |
.: Weblog Themes By BlackSkin :.